Adrian Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA în cazul Ljubinkovici

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, vrea să dea în judecată FIFA în cazul Ljubinkovici, după ce forul internaţional de fotbal a dat câştig de cauză jucătorului sârb, care a plecat de la echipa moldavă în vara anului 2010.

16 afișări
Imaginea articolului Adrian Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA în cazul  Ljubinkovici

Adrian Porumboiu vrea să dea în judecată FIFA în cazul Ljubinkovici (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Problema Ljubinkovici nu ne aparţine nouă. El a plecat de capul lui în vara anului trecut. Acum FIFA îi dă câştig de cauză şi, pe lângă faptul că trebuie să-i dau 500.000 de euro, nici nu am dreptul la transferuri două luni. Nu aveau voie să ne blocheze. Este o hotărâre dementă şi de aceea mergem până la a da în judecată FIFA. Acum am contestat la TAS hotărârea FIFA, însă degeaba îmi dă câştig de cauză luna viitoare pentru că nu mă ajută cu nimic deoarece se încheie perioada transferurilor", a declarat Adrian Porumboiu.

Finanţatorul formaţiei moldave crede că, de fapt, echipa sa este victima unui război dintre FRF şi LPF. "Am picat într-un război care nu-i al nostru. Acum un an, Dragomir şi cu Lupescu nu ştiau cum e şi a cui sunt comisiile. Asta a avut acum un efect nedorit asupra lui FC Vaslui, fără justă cauză. Însă, sunt hotărât să merg până la capăt", a conchis Porumboiu.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici