Alin Şeroni (FC Viitorul), suspendat 16 etape pentru că l-a accidentat grav pe Nicuşor Bancu

Fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, a fost suspendat, miercuri, pentru 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF, după ce l-a accidentat grav pe mijlocaşul formaţiei CSU Craiova, Nicuşor Bancu, în optimile Cupei României - Timişoreana, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul federaţiei.

225 afișări
Imaginea articolului Alin Şeroni (FC Viitorul), suspendat 16 etape pentru că l-a accidentat grav pe Nicuşor Bancu

Alin Şeroni îl accidentează pe Nicuşor Bancu (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

În vârstă de 22 de ani, Nicuşor Bancu a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei din optimile de finală ale Cupei României Timişoreana. Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii.

Nicuşor Bancu, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale la piciorul stâng, a fost externat, luni, de la Spitalul Floreasca din Capitală.

CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri. Golurile partidei au fost marcate de Băluţă '54 şi Mateiu '112, respectiv Ţîru '90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici