Ana Maria Brânză: A fost un an slab pentru mine

Spadasina Ana Maria Brânză a declarat, joi, cu ocazia premierii celor mai buni zece sportivi ai Federaţiei Române de Scrimă, unde s-a clasat pe locul trei, că anul 2014 a fost unul slab, având în vedere că l-a început pe locul întâi şi l-a terminat pe cinci.

92 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză: A fost un an slab pentru mine

Ana Maria Brânză: A fost un an slab pentru mine (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Din punct de vedere sportiv a fost un an slab pentru mine, având în vedere că la începutul anului eram pe prima poziţie şi am terminat pe cea de-a cincea. Cred că puteam mai mult. Undeva s-a scurtcircuitat ceva, ştiu şi ce, dar astea sunt probleme pe care le ţin pentru mine şi lucrez ca să nu se mai întâmple în noul sezon", a spus Brânză.

Sabrerul Tiberiu Dolniceanu a afirmat că nu se aştepta să fie desemnat cel mai bun sportiv al forului în acest an. "Sincer nu ştiam ce medalie se ia în calcul, având în vedere că fetele au aur, iar Simona are bronzul la individual. Cei care scot medalii la europene şi la mondiale an de an, merită să fie toţi pe locul întâi", a completat Dolniceanu.

Spadasina Simona Gherman a precizat că este mulţumită cu clasarea de la finalul anului, având în vedere că nu a evoluat tot sezonul, după ce a născut. "Locul doi pentru mine reprezintă ceva destul de bun, având în vedere că am revenit în martie şi nu am avut un an complet", a explicat Gherman.

Sabrerul Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Kazan (Rusia), a primit, joi, în cadrul unui eveniment organizat la Muzeul Militar Naţional "Ferdinand I", premiul pentru cel mai bun sportiv al Federaţiei Române de Scrimă în anul 2014.

Dolniceanu a fost urmat în clasament de spadasina Simona Gherman, medaliată cu aur în proba de echipe de la Campionatul European de la Strasbourg, competiţie unde a urcat şi pe treapta a treia a podiumului în proba individuală.

Spadasina Ana Maria Brânză s-a clasat pe locul trei, în timp ce pe locurile patru şi cinci s-au clasat coechipierele ei, Simona Pop şi Maria Udrea.

Floretista Maria Boldor, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de juniori de la Ierusalim, a fost desemnată a şasea sportivă a anului, ea fiind urmată de sabrerii Alin Badea, Iulian Teodosiu, Ciprian Gălăţanu şi Tudor Cucu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici