Anchetă la federaţia rusă de baschet

Justiţia rusă a anunţat, miercuri, că a declanşat o anchetă privind presupusa deturnare de fonduri la Federaţia de Baschet, de circa 20 milioane de ruble (aproximatv 250.000 de euro), anunţă L'Equipe.

191 afișări
Imaginea articolului Anchetă la federaţia rusă de baschet

Anchetă la federaţia rusă de baschet

Potrivit sursei citate, federaţia rusă ar fi deturnat aceşti bani prin conturi fictive încheiate cu parteneri privaţi, între februarie 2014 şi august 2015.

Preşedintele federaţiei ruse este Andreï Kirilenko, ales în august, fostă vedetă în NBA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici