Ancuţa Atomei, exclusă din lotul naţional de box feminin

Sportiva Ancuţa Atomei, legitimată la gruparea CS Botoşani, a fost exclusă din lotul naţional de box feminin din motive disciplinare, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, antrenorul coordonator al României, Adrian Lăcătuş.

369 afișări
Imaginea articolului Ancuţa Atomei, exclusă din lotul naţional de box feminin

Ancuţa Atomei, exclusă din lotul naţional de box feminin (Captură video)

"Din cauza deselor abateri, am decis excluderea din lot a sportivei Ancuţa Atomei. A plecat de mai multe ori din hotel fără să-mi spună. Nu a respectat programul de cantonament. Mai mult, am găsit-o cu ţigări în buzunar, deşi îmi spusese că nu fumează. Acestea nu au fost primele abateri. Ca sportivă, Ancuţa avea calităţi şi putea face o figură frumoasă la europene, dar nu pot să o ţin la lot dacă nu respectă programul cerut", a afirmat Adrian Lăcătuş.

Antrenorul secţiei de box a CS Botoşani, Victor Apetrei, a declarat, luni, că este total dezamăgit de comportamentul elevei sale. "Mi-e ruşine mie pentru ce a făcut Ancuţa Atomei. Cum mai dau eu acum ochii cu cineva din federaţie sau cu antrenorii din ţară? Nu înţeleg cum poţi să continui să greşeşti după ce ai fost iertată de două ori. Eu mai am puţin până la pensie, însă aşa ceva n-am păţit. O asemenea persoană nu are ce căuta la CS Botoşani", a afirmat Apetrei.

Ancuţa Atomei făcea parte din lotul de zece sportive al României pentru Campionatele Europene de box feminin, competiţie care se desfăşoară în această săptămână la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici