Andreea Mitu şi Raluca Olaru vor face parte din echipa de dublu a României la Jocurile Olimpice

Jucătoarele de tenis Andreea Mitu, în vârstă de 24 de ani, şi Raluca Olaru, 27 de ani, vor face parte din echipa României de dublu feminin prezentă la Jocurile Olimpice de vară, programate în perioada 5-21 august, la Rio de Janeiro, a anunţat Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

278 afișări
Imaginea articolului Andreea Mitu şi Raluca Olaru vor face parte din echipa de dublu a României la Jocurile Olimpice

Andreea Mitu şi Raluca Olaru vor face parte din echipa de dublu a României la Jocurile Olimpice (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Participarea celor două sportive la Olimpiadă a fost posibilă după ce Federaţia Internaţională de Tenis a suplimentat, luni, locurile pentru proba de dublu. Raluca Olaru se află pe locul 53 în clasamentul WTA la dublu, în timp ce Andreea Mitu se află pe poziţia a 83-a, în aceeaşi ierarhie.

Astfel, România va fi reprezentată de 98 de sportivi la Jocurile Olimpice, dintre care 7 la tenis. Simona Halep va juca la simplu, Irina Begu şi Monica Niculescu atât la simplu, cât şi dublu, Andrea Mitu şi Raluca Olaru la dublu, în timp ce Horia Tecău şi Florin Mergea vor face echipă la competiţia masculină de dublu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici