Antrenorul secund al echipei Minerul Lupeni a decedat

Antrenorul secund al echipei Minerul Lupeni, Iosif Rus, a decedat, duminică seara, în urma unui atac de cord. În vârstă de 61 de ani, Iosif Rus se afla în Portugalia, în vizită la copiii săi, iar la 19 iulie trebuia să se prezinte la începerea pregătirilor echipei în vederea noului sezon din Liga a II-a.

103 afișări

Jucătorii echipei au fost şocaţi la aflarea veştii, mai ales că în urmă cu două săptămâni un alt fost mare jucător al formaţiei din Lupeni, Constantin Cotroază, a decedat.

"Parcă suntem blestemaţi. Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. A murit portarul Vartolomei, a murit Cotroază, a mai murit şi jucătorul acela de la Hunedoara, iar acum Iosif Rus. Incredibil. Nu îmi vine să cred. Suntem toţi marcaţi de cele întâmplate", a declarat preşedintele clubului Minerul Lupeni, Mihai Basarab.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici