Anunţ surpriză: Naomi Osaka s-a retras din turneul de la Roma, cu doar câteva minute înainte să evolueze în sferturi

Naomi Osaka, ocupanta primei poziţii în circuitul WTA, s-a retras, vineri, de la turneul Masters de la Roma, din cauza unei accidentări.

1742 afișări
Imaginea articolului Anunţ surpriză: Naomi Osaka s-a retras din turneul de la Roma, cu doar câteva minute înainte să evolueze în sferturi

Anunţ surpriză: Naomi Osaka s-a retras de la turneul de la Roma

Japoneza a făcut anunţul cu doar câteva minute înainte să evolueze în faza sferturilor de finală, contra olandezei Kiki Bertens (4 WTA). Potrivit site-ului WTA, japoneza a acuzat o accidentare la mâna dreaptă, care a forţat-o să se retragă din întrecere.

Naomi Osaka a jucat, joi, două partide la Roma. Ploaia a făcut ca programul să fie comasat, iar nipona le-a învins pe Dominika Cibulkova, scor 6-3, 6-3, şi pe Mihaela Buzărnescu, scor 6-3, 6-3.

Astfel, Kiki Bertens avansează direct în semifinale. Celelalte jucătoare care vor participa în penultimul act de la Foro Italico se vor stabili în urma partidelor Victoria Azarenka (51 WTA) - Karolina Pliskova (7 WTA), Marketa Vondrousova (44 WTA) - Johanna Konta (42 WTA) şi Kristina Mladenovic (63 WTA)- Maria Sakkari (39 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici