Astra Giurgiu - U Craiova 0-1, în runda a şasea a play-off-ului din Liga I Betano

U Craiova a câştigat meciul din rundea a şase a play-off-ului din Liga I Betano, disputat vineri seară, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 1-0.

82 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu - U Craiova 0-1, în runda a şasea a play-off-ului din Liga I Betano

Astra Giurgiu - U Craiova 0-1, în runda a şasea a play-off-ului din Liga I Betano

La primul meci după plecarea lui Devis Mangia şi numirea lui Corneliu Papură pe banca tehnică a celor de la U Craiova, oltenii puteau deschide scorul în minutul 61, însă Carlos Fortes a ratat un penalty. David Lazar a apărat şutul atacantului portughez, dar Valentin Mihăilă (19 ani) a punctat pentru Craiova opt minute mai târziu. A fost primul gol în Liga I Betano pentru tânărul atacant.

S-a terminat 1-0 pentru U Craiova, iar formaţia lui Papură obţine trei puncte importante în lupta pentru a se menţine pe locul trei. Echipa din Bănie se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 33 de puncte, în timp ce Astra rămâne pe cinci, cu 24 de puncte. În următoarea rundă, giurgiuvenii vor merge pe terenul celor de la FCSB, în timp ce Craiova va primi vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Astra Giurgiu (4-3-3): Lazar - Butean, Cestor, Bejan (54' Erico), Radunovic - Moise, Romario, Roşu (76' Zoua) - Alibec, Llullaku, Begue (57' V. Gheorghe)
U Craiova (4-3-3): Pigliacelli - Martic, Acka (46' Donkor), Kelic, Bancu - Mateiu, Fedele (70' Bic), Cicâldău - Bărbuţ, Fortes, Mihăilă (89' Meza)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici