Australian Open 2021, sub semnul întrebării după ce a fost depistat un caz de Covid-19

  • În hotelul unde erau cazaţi participanţii la Australian Open a fost depistat un caz COVID-19
  • Toate antrenamentele şi meciurile demonstrative de joi au fost anulate
  • În acest moment, turneul de Mare Şlem va începe la data stabilită
1669 afișări
Imaginea articolului Australian Open 2021, sub semnul întrebării după ce a fost depistat un caz de Covid-19

Aproximativ 600 de oficiali, jucători şi membri ai staff-ului de la Australian Open vor fi testaţi pentru COVID-19. Un angajat al hotelului Grand Hyatt, unde aceştia erau cazaţi, a fost depistat pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2.

În cazul în care unii dintre ei vor fi găsiţi infectaţi, vor intra din nou în carantină. Deocamdată nu se ştie cum va afecta acest lucru partidele de la Australian Open.

Toate activităţile programate joi au fost anulate.

Primul turneu de Mare Şlem al anului începe luni, cu o întârziere de 3 săptămâni de la data iniţială.

Simona Halep trebuia să joace astăzi cu Ekaterina Aleksandrova în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy. Meciul a fost amânat la fel ca şi celelalte partide din cadrul turneului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici