Bărboianu, despre meciul cu Steaua: Avem ambiţie foarte mare pentru a spăla rezultatul ruşinos

Fundaşul echipei Dinamo, Ştefan Bărboianu, a declarat, joi, că jucătorii pregătiţi de Flavius Stoican sunt foarte ambiţioşi pentru a face uitat rezultatul din meciul tur al semifinalei Cupei României - Timişoreana cu Steaua, scor 2-5.

49 afișări
Imaginea articolului Bărboianu, despre meciul cu Steaua: Avem ambiţie foarte mare pentru a spăla rezultatul ruşinos

Bărboianu, despre meciul cu Steaua: Avem ambiţie foarte mare pentru a spăla rezultatul ruşinos (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Ca şi suporterii, şi noi credem în minuni, pentru că speranţa moare ultima. Acum ce să facem, să lăsăm capul jos şi să spunem că e terminat? Din contră, avem o ambiţie foarte mare de a face un meci bun, de a spăla acel rezultat ruşinos şi tragem până la final. E un meci ca oricare, important e ca toţi să fim la peste sută la sută la acest meci. Important e să câştigăm", a spus Bărboianu.

Ştefan Bărboianu, care a vândut, joi, bilete pentru partida cu Steaua la casele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, a afirmat că fanii dinamovişti au achiziţionat până în prezent aproximativ 20.000 de tichete, fiind convins că Arena Naţională va fi plină la ora meciului. "Eu zic că m-am descurcat destul de bine pe vremea asta ploioasă. Lumea vine să cumpere bilete şi ăsta e un lucru îmbucurător. S-au vândut până în 20.000 de bilete şi mai este destul până la meci. Eu sunt sigur că se va umple stadionul, pentru că suporterii dinamovişti sunt alături de echipă şi au demonstrat asta la fiecare meci", a adăugat Bărboianu.

În cazul ratării calificării în finala Cupei României, Bărboianu speră ca Dinamo să obţină locul patru în clasament, care ar asigura participarea în preliminariile Ligii Europa. "Atmosfera e destul de bună după meciul cu Oţelul pentru că am reuşit să câştigăm. Până la finalul campionatului orice meci va fi greu. Important e să ne concentrăm pe meciul de la Piatra Neamţ, pentru că lupta este foarte strânsă şi orice punct e foarte important", a subliniat Bărboianu.

Partida Dinamo - Steaua, contând pentru manşa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, la 17 aprilie, pe Arena Naţională. În tur, "roş-albaştrii" s-au impus cu scorul de 5-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici