Bayern a făcut un mic pas în direcţia bună, susţine atacacantul Harry Kane, după remiza cu Arsenal

Bayern Munchen, aflată în dificultate în ceea ce priveşte lupta la titlu în Bundesliga, a făcut un pas în direcţia cea bună în remiza de marţi, 2-2, de pe terenul lui Arsenal, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, consideră atacantul Harry Kane.

165 afișări
Imaginea articolului Bayern a făcut un mic pas în direcţia bună, susţine atacacantul Harry Kane, după remiza cu Arsenal

Bayern a făcut un mic pas în direcţia bună, susţine atacacantul Harry Kane, după remiza cu Arsenal

Kane, căpitanul naţionalei Angliei, care s-a alăturat echipei bavareze de la Tottenham Hotspur în august anul trecut, a înscris marţi din penalty, aducându-şi echipa în avantaj, 2-1. A fost al 39-lea gol al său pentru Bayern în toate competiţiile din acest sezon, dar nu a fost suficient pentru a obţine victoria, întrucât Leandro Trossard a egalat pentru Arsenal.

"Aţi văzut o echipă cu adevărat determinată astăzi", a spus Kane, care cu golul său a redus la tăcere huiduielile la adresa sa pe terenul lui Arsenal. Cât a jucat pentru Tottenham, Kane a marcat de 14 ori împotriva rivalilor din Londra, notează Reuters.

"A trebuit să arătăm unitate şi să arătăm luptă. Astăzi a fost un mic pas în direcţia bună", a mai spus Kane după meciul lui Bayern de la Londra.

În Bundesliga Bayern este la 16 puncte în spatele lui Leverkusen, care ar putea obţine matematic titlul în weekend.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici