Bayern a fost umilită de Gladbach pe teren propriu şi se scufundă în clasament

Bayern a ajuns la patru meciuri consecutive fără succes şi la a doua înfrângere consecutivă în Bundesliga după ce a cedat, scor 3-0, în dauna Borussiei Monchengladbach în etapa cu numărul şapte. Bavarezii au ajuns astfel pe locul 5, în timp ce Borussia Dortmund are acum patru puncte avans faţă de campioana en-titre, în fruntea clasamentului. A fost meciul cu numărul 300 pentru Arjen Robben în tricoul lui Bayern.

190 afișări
Imaginea articolului Bayern a fost umilită de Gladbach pe teren propriu şi se scufundă în clasament

Bayern a fost umilită de Gladbach pe teren propriu şi se scufundă în clasament

Alassane Pléa a deschis scorul în minutul zece, cu un şut la colţul lung, care s-a oprit în plasa laterală. După alte şase minute, Hofmann a profitat de o eroare în defensiva gazdelor, l-a servit pe Stindl, iar Neuer s-a văzut învins pentru a doua oară. Căpitanul lui Bayern a avut o reacţie nervoasă şi a ţipat preţ de secunde bune la colegii săi din defensivă. Hermann a închis tabela în minutul 83, când a punctat pentru 3-0. După eşecul cu 2-0 de la Berlin din etapa precedentă, în faţa Hertha-ei, Bayern ajunge la două etape consecutive fără gol marcat.

În etapa următoare, Bayern va juca în deplasare cu Wolfsburg, în timp ce Dortmund merge la Stuttgart. Într-un alt meci al zilei, Mainz a remizat pe teren propriu cu Hertha Berlin, scor 0-0. Alexandru Maxim (28 de ani) a fost introdus în minutul 88, în locul lui Jean-Philippe Gbamin (23 de ani).

Rezultatele înregistrate sâmbătă în Bundesliga:

Borussia Dortmund - Augsburg 4-3 (Paco Alcacer 62, 80, 90+6, Gotze 84 / Finnbogason 22, P. Max 71, Gregoritsch 87)
Fortuna Dusseldorf - Schalke 0-2 (McKennie 48, Burgstaller 53)   
Hannover - Stuttgart 3-1 (B. Wood 30, 45+1, Bebou 90+1 / M. Gomez 50)   
Mainz - Hertha 0-0
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici