Bayern Munchen şi Chelsea Londra se vor întâlni în Supercupa Europei

Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Chelsea Londra, câştigătoarea Ligii Europa, se vor întâlni, la 30 august, la Praga, în Supercupa Europei, ceea ce ar putea duce la un nou "duel" între Josep Guardiola şi Jose Mourinho.

1665 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen şi Chelsea Londra se vor întâlni în Supercupa Europei

Bayern Munchen şi Chelsea Londra se vor întâlni în Supercupa Europei (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Formaţia Bayern Munchen a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, în finala competiţiei. Echipa bavareză va fi condusă de la 1 iulie de Josep Guardiola, fostul tehnician al FC Barcelona.

Chelsea a învins Benfica Lisabona, scor 2-1, în finala Ligii Europa de la Amsterdam, la 14 mai. Echipa londoneză ar putea fi preluată de Jose Mourinho, care va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici