Becali se află la sediul ANAF, unde cere explicaţii legate de sechestrul asupra unor jucători

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, se află la sediul ANAF, unde cere explicaţii şefului instituţiei, Sorin Blejnar, privind sechestrul asupra drepturilor federative ale unor jucători care vor fi transferaţi la clubul din Ghencea, au declarat pentru MEDIAFAX surse din ANAF.

140 afișări
Imaginea articolului Becali se află la sediul ANAF, unde cere explicaţii legate de sechestrul asupra unor jucători

Becali se află la sediul ANAF, unde cere explicaţii legate de sechestrul asupra unor jucători (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"A venit la sediul nostru pentru că nu vrea Fiscul să ridice sechestrul de pe drepturile federative ale unor jucători", au spus sursele citate.

Potrivit acestora, transferul unor jucători de la clubul de fotbal FC Timişoara la Steaua este împiedicat de un sechestru federativ impus asupra acestora din cauza datoriilor clubului din Timişoara la bugetul statului.

Steaua vrea să transfere doi jucători de la FC Timişoara, Alexandru Bourceanu şi Stefan Nikolici, cei doi nefiind încă legitimaţi de Steaua din cauza sechestrului federativ. În aceaşi situaţie se află şi atacantul Mihai Costea, de la Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici