Becali vrea să interzică accesul la antrenamente al unui jucător care a semnat cu o rivală la titlu

  • Adrian Popa, Alexandru Stan şi Cristian Bălgrădean au revenit la antrenamentele FCSB ceea ce l-a iritat pe patronul FCSB care nu-i mai doreşte în lot. Ultimul a provocat chiar un adevărat scandal după ce a semnat cu rivala CFR Cluj.
  • Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj pentru a acoperi plecarea iminentă a portarului Arlauskis dar se pare că transferul e pe cale să nu se mai facă.
325 afișări
Imaginea articolului Becali vrea să interzică accesul la antrenamente al unui jucător care a semnat cu o rivală la titlu

Becali vrea să interzică accesul la antrenamente a unui jucător care a semnat cu o rivală la titlu

Adrian Popa, Alexandru Stan şi Cristian Bălgrădean au revenit la antrenamentele FCSB ceea ce l-a iritat pe patronul FCSB care nu-i mai doreşte în lot. Ultimul a provocat chiar un adevărat scandal după ce a semnat cu rivala CFR Cluj.

”Şi, dacă e aşa, atunci eu voi da ordin să nu mai fie primit. După ce a scăpat mingea în poartă, cu Botoşani, nu mai are ce căuta vreodată la noi.

Eu cred, nu vreau să fac păcate. Din ce am văzut. El este un 'Pufi', care după ce a semnat cu CFR a mers pe blat, pe burtă. Gata, eşti mincinos, esti ascunzător şi pentru mine nu eşti drept!”, a spus Becali la DigiSport.

”Tu semnezi cu CFR, contracandidată la titlu, şi nu spui asta, după care aperi pentru echipa ta? I-a fost jenă să-mi spună? Da, dar nu i-a fost jenă că a scăpat mingea în poartă?

El dacă a trădat echipa, ce să mai aibă cu FCSB? Baza obiectivă este că el a apărat la noi când era jucător al lui CFR. N-avea voie să semneze fără să ne anunţe. Scrie în regulament. Dar, ce stau acum să mă judec cu Bălgrădean?”, a continuat Becali, la Digi Sport.

Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj pentru a acoperi plecarea iminentă a portarului Arlauskis dar se pare că transferul e pe cale să nu se mai facă. Bălgrădean nu şi-a primit banii, 30.000 de euro la semnătură, iar transferul nu a fost înregistrat încă la LPF, ceea ce face ca Bălgrădean să rămână jucătorul FCSB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici