Benzema şi Vinicius marchează în prelungiri, iar Real elimină pe Atletico din Cupa Regelui

Karim Benzema şi Vinicius Jr. au marcat în prelungiri, iar Real Madrid a obţinut joi calificarea în semifinalele Cupei Regelui, după ce au învins rivala locală Atletico cu 3-1.

159 afișări
Imaginea articolului Benzema şi Vinicius marchează în prelungiri, iar Real elimină pe Atletico din Cupa Regelui

Benzema şi Vinicius marchează în prelungiri, iar Real elimină pe Atletico din Cupa Regelui

Pe un Santiago Bernabeu plin până la refuz, care a găzduit primul său meci după 77 de zile din cauza pauzei de la Cupa Mondială, Real a început lent partida, iar Atletico a avut multe contraatacuri periculoase.

Căpitanul lui Atletico, Koke, i-a oferit o minge bună lui Nahuel Molina, care a pătruns în spatele apărării Realului, iar fundaşul l-a servit pe Alvaro Morata, fost jucător al academiei Real, care a trimis mingea în poarta goală în minutul 19.

Eder Militao a irosit o şansă de a egala în minutul 32, după ce Toni Kroos a livrat o centrare perfectă.

Abia după ce Dani Ceballos a venit de pe bancă pentru a-l înlocui pe Ferland Mendy, accidentat, în finalul primei reprize, Real a început să joace mai bine.

Mijlocaşul de 26 de ani a adus o nouă dinamică în echipa care a fost mult mai agresivă după pauză.

Benzema a irosit două ocazii bune, iar Federico Valverde a trimis şi el un şut pe lângă poartă din afara careului.

Înlocuitorul Rodrygo a egalat în minutul 79 cu un gol încântător, driblând trei apărători înainte de a finaliza pentru 1-1.

Cu Real Madrid în control, Atletico a jucat cea mai mare parte a prelungirilor în 10 oameni, după ce fundaşul Stefan Savic a primit al doilea cartonaş galben fiind eliminat în minutul 99.

Cinci minute mai târziu, rezerva Realului, Marco Asensio, a trimis o centrare pe jos în careu, iar şutul deviat al lui Vinicius a ajuns la Benzema, care a trimis imparabil în plasă, pentru 2-1.

Vinicius a asigurat victoria Realului în ultimele secunde de joc cu un gol marcat din marginea careului, după o pătrundere solitară de la jumătatea terenului.

"Am fost conduşi foarte devreme, iar după accidentarea lui Mendy, întreaga echipă a trebuit să fie refăcută. Dar ne-am trezit şi am jucat foarte bine după pauză", a declarat Ceballos pentru TVE.

"Ei au jucat mai bine în prima repriză, dar antrenorul a corectat lucrurile în a doua. Am preluat controlul mingii şi am găsit golul. Apoi, după cartonaşul roşu, totul a fost mai uşor".

Real Madrid s-a alăturat în semifinale celor de la Barcelona, Osasuna şi Athletic Bilbao.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici