Berbecaru o atacă dur pe Ionela Stanca. Jucătoarea şi-a reziliat contractul cu Oltchim

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că a fost reziliat contractul jucătoarei Ionela Stanca, precizând despre handbalistă că a trădat clubul la care "a mâncat o pâine bună timp de şase ani".

498 afișări
Imaginea articolului Berbecaru o atacă dur pe Ionela Stanca. Jucătoarea şi-a reziliat contractul cu Oltchim

Ionela Stanca (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Acum am încheiat discuţiile telefonice cu jucătoarea, dar şi cu avocata ei şi pot anunţa că a avut loc rezilierea contractului. Stanca nu va face nici deplasarea de mâine la Budapesta, pentru meciul cu FTC. Îmi asum toate declaraţiile şi spun în felul următor în ceea ce o priveşte: toate acestea se întâmplă în condiţiile în care clubul a făcut pentru ea mai mult decât pentru orice jucătoare română, inclusiv plata pe perioada cât a fost însărcinată. Este prima româncă ce ne întoarce spatele, deşi a mâncat o pâine bună la noi timp de 6 ani. Dar cred că noi, clubul şi cu mine, suntem de vină pentru tot, trebuia să ştiu că dacă o jucătoare trădează o dată, o va mai face şi a doua şi a treia oară. De aceea, atenţionez toate cluburile interesate de un contract cu ea: nu o interesează decât propria persoană şi nu ezită să trădeze", a declarat Berbecaru.

Oficialul vâlcean a mai precizat că restanţele clubului către Ionela Stanca nu sunt de 60 de zile: "Ea fost plătită inclusiv pe luna decembrie, deci practic, vorbim de restanţe pe luna ianuarie, pentru că salariile pe februarie nu se plătesc încă. Mergem în continuare fără Stanca şi la Budapesta, şi după aceea".

Ionela Stanca şi-a depus memoriu la FR Handbal finalul lunii trecute, acuzând clubul Oltchim de restanţe financiare de peste 60 de zile. Comisia de Memorii a FRH a dat termen clubului să achite restanţele până în 6 martie inclusiv, dar în urma medierilor dintre jucătoare, avocata sa şi Oltchim s-a ajuns la rezilierea contractului.

Tot joi, Petre Berbecaru a declarat, pentru MEDIAFAX, că în privinţa celorlalte trei handbaliste care îşi depuseseră memorii similare – Navarro, Barbosa şi Pineau – s-a ajuns la o înţelegere ca ele să continue la Oltchim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici