INTERVIU: Bulatovici: Nu am semnat cu altă echipă. Vor fi negocieri, iar Oltchim are prima opţiune

Interul dreapta al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Katarina Bulatovici, a dezminţit, miercuri, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că ar fi semnat cu o altă echipă, precizând că prima sa opţiune rămâne campioana României.

266 afișări
Imaginea articolului INTERVIU: Bulatovici: Nu am semnat cu altă echipă. Vor fi negocieri, iar Oltchim are prima opţiune

Katarina Bulatovici (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Prezentăm în continuare interviul pe care Katarina Bulatovici l-a acordat agenţiei MEDIAFAX:

Reporter: Katarina, au trecut trei zile de la înfrângerea cu FTC, cum se vede acel meci acum?

Katarina Bulatovici: Am jucat foarte rău, toată echipa, nu doar eu. Nu ştiu de ce, e greu de explicat, dar nu ne-am regăsit niciuna dintre jucătoare. Trebuie să ne revenim rapid, să ne îmbunătăţim jocul şi să luptăm pentru calificarea în semifinale. Obiectivul nu s-a schimbat, e acelaşi: câştigarea trofeului. Tot noi trebuie să rezolvăm eşecul de duminică. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat.

Reporter: Aţi arătat un joc mai bun în meciul din Liga Naţională de astăzi, cu HC Zalău.

Katarina Bulatovici:: Da, a fost mai bine, iar victoria, chiar dacă nu a fost un meci de Liga Campionilor, ne-a ridicat moralul. Acum nu ne rămâne decât să mergem la Ljubljana duminică şi să recâştigăm cele 2 puncte pierdute cu FTC, iar apoi s-o luăm de la zero.

Reporter: Ai fost acuzată pentru meciul slab de duminică, iar unul dintre motive a fost că ai fi semnat cu o altă echipă şi te protejezi deja pentru sezonul viitor.

Katarina Bulatovici: Cred că trebuie să înţeleagă toată lumea că este un sport colectiv, nu jucăm tenis. Am avut o zi proastă, nu am dat goluri, dar am încercat să fac altceva, să dau pase decisive. Nu am jucat cum aş fi vrut. Oricum, pentru mine este mai importantă orice victorie sau obiectiv îndeplinit, decât să dau eu multe goluri. Nu-mi pasă ce spune lumea sau presa. Eu îmi fac treaba cât pot de bine, ştiu ce vreau şi voi lupta până la capăt. Am văzut cum merge treaba aici: când câştigăm suntem bune, când pierdem, nu. Nu m-am aşteptat să se întâmple aşa ceva. Mi se pare chiar un mod urât de a destabiliza atmosfera din echipă. Iar felul în care s-a spus despre Allison Pineau că este cea mai slabă jucătoare din lot... Adică, cum? În prima parte a sezonului a fost bună şi acum e cea mai slabă? Cât despre faptul că aş fi semnat cu o altă echipă, nu este deloc adevărat. Nu cunosc detalii, ce echipe sunt interesate de mine, cu asta se ocupă managerul meu. Ştiu că sunt vreo 4-5 echipe, dar pot să spun că, indiferent ce echipe ar fi interesate, Oltchim are prima opţiune la negocieri. Managerul meu va negocia în primul rând cu Oltchim. Eu nu discut pe această temă cu nicio echipă. Dar, pot să spun clar: nu am semnat cu nicio altă echipă.

Reporter: Există obligaţii financiare ale clubului faţă de voi? Acesta este motivul pentru jocul slab cu FTC?

Katarina Bulatovici: Nu vreau să vorbesc despre bani, dar cred că este o prostie ca cineva să spună că am jucat prost din cauza banilor. În teren nu te gândeşti la bani, suntem profesioniste, este vorba doar de handbal. Nu aşa se pune problema la acest nivel. A avut dreptate antrenorul Vestergaard când a spus şi el că joci pentru onoare.

Reporter: Cum vezi meciul cu Krim Ljubljana de duminică?

Katarina Bulatovici: Krim a câştigat primul meci în Rusia, la Zvezda. Este o echipă puternică. Am rămas în luptă 8 echipe în Liga Campionilor, cele mai puternice din Europa. Eu cred în echipa noastră şi am încredere că vom câştiga la Krim. În Liga Campionilor se spune că trebuie să câştigi toate meciurile acasă şi cu încă 2-4 puncte aduse din deplasare te califici în semifinale. Noi am pierdut două deocamdată şi trebuie să recuperăm tot în această grupă. Cred că putem avea cinci victorii la rând, echipa noastră are valoarea şi forţa să facă asta. Cred că ne vom califica în semifinale.

Reporter: Care este mesajul tău pentru fanii Oltchimului?

Katarina Bulatovici: Le mulţumim că ne-au fost alături duminică, deşi am pierdut şi am jucat prost. Pentru ei sunt cea mai tristă. S-au pregătit atât de frumos, cu coregrafie, fulare, steaguri, tricouri. Îmi pare rău, dar ştiu că putem fi mai bune şi ne putem revanşa pentru ei. Vreau să ştie că eu şi toată echipa ne vom lupta până la capăt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici