Bianca Andreescu s-a calificat în semifinale la US Open: "Sincer, am rămas fără cuvinte. Vreau să mă ciupească cineva acum" / Cum arată tabloul semifinalelor feminine

Bianca Andreescu a obţinut o nouă victorie de răsunet în cariera ei de tenismenă. Jucătoarea din Canada de origine română s-a calificat în semifinalale turneului de Grand Slam US Open, după ce s-a impus în faţa sportivei Elise Mertens.

2429 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu s-a calificat în semifinale la US Open: "Sincer, am rămas fără cuvinte. Vreau să mă ciupească cineva acum" / Cum arată tabloul semifinalelor feminine

Bianca Andreescu s-a calificat în semifinale la US Open

"E o nebunie atât de mare. În urmă cu un an jucam în calificări aici. Îmi amintesc că eram accidentată la spate, iar după ce am realizat atâtea anul ăsta. Sincer, am rămas fără cuvinte. Vreau să mă ciupească cineva acum. Chiar e adevărat?", a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului cu jucătoarea din Belgia.

Jucătoarea de 19 ani a revenit după ce a pierdut primul set al întâlnirii cu belgianca şi a câştigat meciul după două ore şi trei minute de joc, scor 3-6, 6-3, 6-3.

Bianca Andreescu este prima adolescentă care ajunge în semifinalele US Open în ultimul deceniu. Ultima jucătoare în vârstă de 19 ani care a obţinut această performanţă a fost Caroline Wozniacki, în anul 2009.

În semifinale, Bianca se va duela cu jucătoarea din Elveţia, Belinda Bencic, care a ajuns şi ea în premieră în semifinalele turneului, graţiei victoriei, scor 7-6, 6-3, în faţa croatei Donna Vekic.

Cum arată tabloul semifinalelor feminine de la US Open

Bianca Andreescu a completat careul de aşi din acest an de la turneul de Grand Slam de la US Open. Jucătoarea din Canada de origine română s-a calificat în semifinalele turneului de Grand Slam US Open, după ce s-a impus în faţa sportivei Elise Mertens.

Astfel, în urma ultimului meci din sferturi a fost stabilit tabloul semifinalele feminine de la US Open.

Primele două jucătoare din semifinalele turneului de la Flushing Meadows sunt Elina Svitolina şi Serena Williams. Favoritele numărul 5 şi 8 ale competiţiei se vor întâlni pentru a şasea oară în carieră, începând cu ora 02:00, vineri, 6 septembrie. Americanca are statistica de partea ei, a câştigat de patru ori în faţa sportivei din Ucraina.

În timp ce, în jurul orei 04:00, Bianca Andreescu (nr. 15 WTA) şi Belinda Bencic (nr. 13 WTA) se vor înfrunta într-un prim meci direct.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici