Bilete cu preţuri de 10 şi 20 de lei la partida Săgeata Năvodari - Steaua

Gruparea Săgeata Năvodari va pune în vânzare tichete de intrare la partida programată duminică, pe teren propriu, cu Steaua în valoare de 10 (peluze) şi 20 de lei (tribuna I şi a II-a), informează, site-ul oficial al clubului constănţean.

295 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri de 10 şi 20 de lei la partida Săgeata Năvodari - Steaua

Bilete cu preţuri de 10 şi 20 de lei la partida Săgeata Năvodari - Steaua (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Biletele pot fi procurate miercuri, joi şi vineri între orele 10.00-17.00 şi duminică între orele 10.00-19.00 de la casele de bilete ale Stadionului Farul din Constanţa. De asemenea, tichetele vor putea fi achiziţionate şi de la Stadionul Flacăra din Năvodari în zilele de miercuri, joi, vineri, sâmbătă şi duminică între orele 10.00-17.00.

Echipa Săgeata Năvodari întâlneşte, duminică, de la ora 19.00, pe Stadionul Farul din Constanţa, echipa Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici