Bute va petrece o săptămână de vacanţă în Caraibe

Campionul mondial la box, Lucian Bute, care, sâmbătă, şi-a apărat centura în faţa francezului Jean Paul Mendy, îşi va petrece o parte din vacanţă în Caraibe înainte de a-şi relua antrenamentele.

292 afișări
Imaginea articolului Bute va petrece o săptămână de vacanţă în Caraibe

Bute va petrece o săptămână de vacanţă în Caraibe (Imagine: Octav Ganea/Mediafx Foto)

Bute a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Galaţi că în următoarele trei săptămâni va sta în România, apoi va pleca în Canada şi în Caraibe. Sâmbătă, pugilistul va boteza o fetiţă pe care o va chema Anastasia.

Pugilistul Lucian Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins, sâmbătă, pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici