Care sunt posibilii adversari pentru echipele româneşti în play-off-ul Ligii Europa

Posibilii adversari pentru echipele româneşti în play-off-ul Ligii Europa, conform urnelor stabilite de UEFA:

284 afișări
Imaginea articolului Care sunt posibilii adversari pentru echipele româneşti în play-off-ul Ligii Europa

Care sunt posibilii adversari pentru echipele româneşti în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Dinamo se află în urna doi, fiind cap de serie, şi ar putea întâlni pe Bursaspor (Turcia), FC Vorskla Poltava (Ucraina), Olympiacos Volou FC (Grecia), Slovan Bratislava (Slovacia) sau AEK Larnaca FC (Cipru).

Steaua, la fel cap de serie, se află în urna a patra, şi ar putea întâlni pe Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), ŢSKA Sofia (Bulgaria), FC Nordsjælland (Danemarca), NK Maribor (Slovenia) şi FC Spartak Trnava (Slovacia).

Rapid, cap de serie, este în urna a cincea şi ar putea întâlni pe CD Nacional (Portugalia), FC Sion (Elveţia), PFC Litex Loveci (Bulgaria), SV Ried (Austria), FK Rabotnicki (Macedonia) şi WKS Śląsk Wrocław (Polonia).

FC Vaslui, care nu este cap de serie, se află în urna a şasea şi ar putea întâlni pe FC Sevilla FC (Spania), AZ Alkmaar (Olanda), FC Bruges (Belgia), Sparta Praga (Cehia), FC Salzburg (Austria) sau Stoke City (Anglia).

În ultima urnă, a şasea, se află Gaz Metan Mediaş, care nu este cap de serie, şi care ar putea întâlni pe SC Braga (Portugalia), Schalke 04 (Germania), Standard Liege (Belgia), AEK Atena (Grecia), Rennes (Franţa) sau Austria Viena (Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici