Cazul lui Novak Djokovic se complică. Un jucător din NBA a luat coronavirus de la tenismen

  • Nikola Jokic a anunţat că a fost testat pozitiv
  • Jucătorul celor de la Denver Nuggets a petrecut alături de Novak Djokovic în Serbia
  • Jokic nu se mai poate întoarce în Statele Unite în urma testului
1832 afișări
Imaginea articolului Cazul lui Novak Djokovic se complică. Un jucător din NBA a luat coronavirus de la tenismen

Cazul lui Novak Djokovic se complică. Un jucător din NBA a luat coronavirus de la tenismen

Centrul celor de la Denver Nuggets, Nikola Jokic, cel care a petrecut recent alături de Novak Djokovic în Serbia, a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă ESPN. Jucătorul de 25 de ani este asimptomatic şi speră să îi fie permisă revenirea în Statele Unite într-o săptămână.
 
Sezonul de NBA este momentan suspendat, urmând să revină pe 30 iulie. Cei de la Nuggets au stabilit data reuniunii pe 7 iulie în Orlando. Nuggets are al 3-lea cel mai bun palmares în Conferinţa de Vest în acest moment, 43-22.
 
De când sezonul a fost suspendat în luna martie, Jokic a scăzut cu aproape 18 kilograme în greutate, fiind într-o condiţie fizică excelentă. În acest sezon, el a avut o medie de 20.2 puncte, 10.2 recuperări şi 6.9 assist-uri.
 
Marţi a avut loc şi prima zi de testări la echipele din NBA iar 2 jucători de la Phoenix Suns au avut rezultat pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici