Chelsea confirmă transferul lui Ross Barkley de la Everton

Chelsea Londra a anunţat, vineri seară, pe site-ul oficial, că l-a transferat pe mijlocaşul Ross Barkley de la Everton, care a semnat un contract valabil pe cinci ani şi jumătate şi va purta tricoul cu numărul opt.

105 afișări
Imaginea articolului Chelsea confirmă transferul lui Ross Barkley de la Everton

Chelsea confirmă transferul lui Ross Barkley de la Everton

"Sunt copleşit! Aştept cu nerăbdare să mă apuc de treabă! Mi se pare fantastic că voi avea oportunitatea de a juca pentru Chelsea", a declarat Barkley, care nu a jucat niciun meci în acest sezon, din cauza unei accidentări.

Ştirea iniţială:

Acord pentru transferul mijlocaşului Ross Barkley, de la Everton la Chelsea Londra

Chelsea Londra a ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului Ross Barkley de la Everton, pentru 17 milioane de euro, informează BBC.

Internaţionalul englez, aflat în ultimele şase luni de contract cu Everton, este aşteptat vineri să efectueze vizita medicală la Chelsea, notează sursa amintită.

Barkley a refuzat o ofertă de la Chelsea în ultima zi a perioadei de transferuri din vară, dar negocierile dintre cele două cluburi britanice s-au reluat la începutul acestui an şi s-au finalizat rapid, din moment ce jucătorul ar putea rămâne liber de contract la finalul sezonului.

Antrenorul echipei Everton, Sam Allardyce, a recunoscut, joi, că este deja resemnat că îl va pierde pe Barkley.

Barkley a ajuns la Everton în 2005, la vârsta de 11 ani. El şi-a făcut debutul în 2011, iar de atunci a jucat în 179 de meciuri şi a dat 27 de goluri şi 28 de pase decisive.

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.de, Ross Barkley are 22 de selecţii şi două goluri marcate la prima reprezentativă a Angliei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici