Comisia Tehnică a FRF recomandă rezilierea contractului cu selecţionerul Christoph Daum

Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal recomandă rezilierea contractului cu selecţionerul Christoph Daum, în urma analizei pe care a făcut-o în cadrul reunirii de luni, informează site-ul frf.ro.

662 afișări
Imaginea articolului Comisia Tehnică a FRF recomandă rezilierea contractului cu selecţionerul Christoph Daum

Comisia Tehnică a FRF recomandă rezilierea contractului cu selecţionerul Christoph Daum

La finalul şedinţei, preşedintele Comisiei Tehnice şi Directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că majoritatea a votat pentru rezilierea contractului cu tehnicianul german.

"A avut loc o evaluare şi o dezbatere privind situaţia echipei naţionale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenţi astăzi, cât şi cei absenţi, prin telefon, s-au pronunţat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naţionale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca preşedintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuţ Badea şi Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecţioner", a afirmat Stoichiţă.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu Mihai Stoichiţă la finalul şedinţei, în urma căreia a prezentat direcţia de acţiune pentru perioada următoare.

"În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice", a afirmat Răzvan Burleanu.

Echipa naţională a României, condusă de tehnicianul german Christoph Daum, nu mai are şanse de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, după ce a acumulat doar nouă puncte în cele opt meciuri disputate până acum în preliminarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici