Condescu: Nu am fost dezavantajaţi pe Giuleşti, ci furaţi

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, luni, după remiza cu Rapid, scor 1-1, că echipa din Târgu Jiu a fost "furată" pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, deoarece a avut un penalti neacordat şi un gol valabil refuzat, informează prosport.ro.

15 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu am fost dezavantajaţi pe Giuleşti, ci furaţi

Condescu: Nu am fost dezavantajaţi pe Giuleşti, ci furaţi (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

"Nu am fost dezavantajaţi, ci furaţi. Am avut penalti neacordat, gol valabil refuzat... Şi în meciul cu Unirea Urziceni din prima etapă am fost la fel de dezavantajaţi, nu ştiu ce să mai cred. E clar că este o problemă la nivel federal", a spus Marin Condescu la Gsptv.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Teodor Crăciunescu (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici