Condescu: Nu se pune problema plecării antrenorului Liviu Ciobotariu

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, luni, că nu se pune problema plecării antrenorului Liviu Ciobotariu, deşi gruparea gorjeană a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de formaţia Astra Ploieşti.

14 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu se pune problema plecării antrenorului Liviu Ciobotariu

Condescu: Nu se pune problema plecării antrenorului Liviu Ciobotariu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Nu se pune problema de nicio plecare a antrenorului Liviu Ciobotariu. Suporterii erau supăraţi şi le dau dreptate, însă fără antrenor nu poţi să joci. Le dăm dreptate să fie supăraţi, nu atât pentru că am pierdut, ci pentru atitudinea pe care am avut-o în repriza a doua. Dar facem un meci sau două bune şi apoi supărarea lor va trece, pentru că nu cred că au fost supăraţi neapărat că am pierdut, ci pentru că echipa nu a jucat", a spus Condescu.

Condescu a mai precizat că nu el decide dacă antrenorul a ales bine primul unsprezece: "Nu consider că s-a greşit la alegerea primului unsprezece şi nici nu pot să-mi spun părerea dacă s-a greşit sau nu, pentru că eu nu ştiu starea jucătorilor. Antrenorul s-a bazat pe acest «11» şi pe rezervele care au intrat, dar nu a avut noroc. Mergem mai departe cu acelaşi obiectiv, locurile 6-8, eu cred că mai poate fi îndeplinit".

Supăraţi că echipa era condusă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, spectatorii prezenţi duminică la meci au cerut demisia antrenorului Liviu Ciobotariu. "Am auzit că mi s-a cerut demisia din tribune, dar eu am să plec când îmi va spune preşedintele clubului, fără niciun fel de problemă", a afirmat Ciobotariu după meciul cu Astra.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 0-2 (0-0), în faţa echipei Astra Ploieşti, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici