Copos: Nu bag clubul în insolvenţă şi nici în faliment, soluţia este să preia altcineva Rapidul

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că nu intenţionează să demareze procedurile pentru intrarea în insolvenţă şi nici să falimenteze clubul, precinzând că soluţia este cedarea grupării giuleştene unei alte persoane.

170 afișări
Imaginea articolului Copos: Nu bag clubul în insolvenţă şi nici în faliment, soluţia este să preia altcineva Rapidul

George Copos (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"N-am băgat şi nici nu voi băga niciodată Rapidul în insolvenţă. Nu se poate vorbi de insolvenţă sau de faliment la Rapid. Astea sunt discuţii fără rost, minciuni pe care unii şi alţii le promovează în mass-media. Eu ce am spus mereu a fost faptul că m-am săturat şi că pur şi simplu nu mai pot. Este decizia mea de a mă retrage de la Rapid. Poate vom găsi o soluţie să prea cineva clubul. Iar asta o vom face elegant. Eu mi-am făcut datoria faţă de Rapid, nu contează că am cheltuit 40-50 de milioane de euro, dar nu mai pot", a spus Copos pentru MEDIAFAX.

El a adăugat că până joi vor fi achitate o parte dintre restanţele către jucători. "Astăzi facem eforturi pentru ca până mâine cel târziu să achităm o parte din restanţele pe care clubul le are către jucători. E maxim ce pot să fac în momentul de faţă", a explicat George Copos.

În ultima perioadă, în mass-media au apărut informaţii privind demararea procedurilor de insolvenţă la FC Rapid precum şi despre o eventuală vânzare a clubului de către acţionarul majoritar George Copos.

Finanţatorul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, al cărui nume a fost vehiculat ca posibil cumpărător, a negat interesul pentru achiziţionarea FC Rapid. El a explicat că a avut unele discuţii în acest sens cu George Copos în urmă cu doi ani, dar acestea nu mai sunt de actualitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici