Copos: Vânzarea Rapidului se va finaliza în noiembrie

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a discutat astăzi cu Lutz Stache, unul dintre investitorii germani interesaţi să cumpere clubul giuleştean, menţionând că cel mai probabil vânzarea se va finaliza la mijlocul lunii noiembrie.

21 afișări
Imaginea articolului Copos: Vânzarea Rapidului se va finaliza în noiembrie

Copos: Vânzarea Rapidului se va finaliza în noiembrie (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"M-am întâlnit cu domnul Lutz Stache, negocierile decurg normal, totul este în grafic şi finalizarea vânzării clubului cred că se va realiza la mijlocul lunii noiembrie, când vor fi gata auditul şi raportul juridic. Nu cred să mai apară surprize în cadrul negocierilor cu domnul Lutz Stache. Vânzarea clubului Rapid se va face pe un leu, aşa cum am promis, cumpărătorul urmând să preia datoriile de aproximativ 10 milioane de euro, care s-au produs în anul 2008, din cauza managementului prost", a spus Copos.

Oficialul rapidist a menţionat că îi va ceda lui Lutz Stache 90 la sută din acţiunile pe care le deţine la SC FC Rapid SA. "Pentru restul de 10 la sută suntem în litigiu, dar în momentul în care le vom câştiga le vom vinde automat părţii germane. Lutz Stache este un om serios, pasionat de fotbal, puternic financiar, care vrea să facă multe pentru Rapid. Cred că este persoana cea mai potrivită pentru a cumpăra Rapidul. Îmi doream foarte mult ca acest club să ajungă pe mâna unui om puternic, aşa cum este domnul Stache", a mai spus Copos.

Copos s-a întâlnit, marţi, la hotelul Crowne Plaza, cu Lutz Stache. Următoarea întâlnire dintre cele două părţi va avea loc peste două-trei săptămâni, când se va finaliza cel mai probabil raportul juridic.

La jumătatea lunii august, un grup de investitori germani a început negocierile cu George Copos pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni al SC FC Rapid SA, conform afirmaţiilor omului de afaceri Mihai Voiculescu, reprezentantul la Bucureşti al potenţialilor cumpărători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici