Craiova şi-a prezentat scuzele faţă de Gică Popescu, după ce galeria l-a înjurat şi numit trădător

După ce suporterii Craiovei l-au înjurat pe Gică Popescu la meciul cu Viitorul şi l-au numit „Iuda”, clubul din Bănie a postat pe pagina oficială de facebook un comunicat prin care îşi cere scuze public faţă de fostul internaţional,

1204 afișări
Imaginea articolului Craiova şi-a prezentat scuzele faţă de Gică Popescu, după ce galeria l-a înjurat şi numit trădător

Craiova şi-a prezentat scuzele faţă de Gică Popescu, după ce galeria l-a înjurat şi numit trădător

A fost publicat şi mesajul transmis de Gică Popescu în ziua meciului Universitatea – Viitorul, la care a asistat, pe „Ion Oblemenco”.

„Aşa e la Craiova” înseamnă şi ca noi să ne respectăm valorile. Iar Gică Popescu este o valoare a Ştiinţei. Nu a fost doar căpitanul Universităţii Craiova, a fost şi cel care a sfidat sistemul înainte de 1989 când a refuzat să joace la altă echipă. Şi mai mult decât atât, reprezintă o valoare imensă a României. Fiindcă el a jucat la cel mai înalt nivel şi a purtat numele Ştiinţei ca şi căpitan în vestiarul Barcelonei, în vestiarele celor de la PSV Eindhoven sau Galatasaray pe vremea când cea din urmă câştiga Cupa UEFA şi SuperCupa Europei învingând în finală Real Madrid. Cuvintele sunt scrise de Gică Popescu înainte ca unii dintre noi să greşească. Ne cerem scuze, Gică Popescu. Şi te aşteptăm înapoi pe „Ion Oblemenco” este mesajul clubului din Bănie.

Mesajul lui Gică Popescu la primul meci la care a asistat pe noul stadion al Craiovei: „Este o zi specială pentru mine...După foarte mult timp m-am întors ACASĂ. Am avut şansa să joc pe mari stadioane ale lumii...la mari echipe...în faţa a sute de mii de suporteri. Niciodată, niciunde nu am simţit ce am trăit de fiecare dată pe...OBLEMENCO. Aici a fost, este şi va fi pentru mine...ACASĂ”

„Tu nu eşti neutru, tu eşti IUDA” a fost mesajul galeriei Craiovei pentru Gică Popescu, după ce acesta a declarat că la meciul Universitatea – Viitorul nu are o favorită, este echidistant. Fiul lui Gică Popescu, Nicolas, joacă la Viitorul. Mai mulţi jucători de la şcoala de fotbal din Bănie a lui Gică Popescu, inclusiv Tudor Băluţă, au fost direcţionaţi către Viitorul.

„Oblemenco - un înger, Balaci - un mit, Gică Popescu...doar o javră” a fost mesajul galeriei Craiovei în 2002, după ce fostul căpitan al Ştiinţei a semnat cu marea rivală, Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici