Cristian Popovici: Meciul FC Botoşani-Ceahlăul e derbiul revelaţiilor campionatului

Antrenorul echipei FC Botoşani, Cristian Popovici, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ nu este doar un derbi al Moldovei, ci şi un derbi al revelaţiilor acestei ediţii de campionat.

127 afișări
Imaginea articolului Cristian Popovici: Meciul FC Botoşani-Ceahlăul e derbiul revelaţiilor campionatului

Cristian Popovici: Meciul FC Botoşani-Ceahlăul e derbiul revelaţiilor campionatului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Meciul cu Ceahlăul e un derbi, un meci cu o încărcătură aparte, un meci între revelaţiile acestui sezon în Liga I, deoarece de-a lungul celor 13 etape scurse din acest campionat s-a vorbit laudativ atât de Ceahlăul, cât şi de FC Botoşani. Acest meci găseşte Ceahlăul cu 20 de puncte, ei reuşind să ne depăşească cu un punct în clasament, însă sperăm ca după confruntarea de sâmbătă să trecem în faţa lor. Ne dorim acest lucru, însă va fi dificil pentru că orice joc de Liga I este dificil", a spus Cristian Popovici.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a mai precizat că echipa sa este favorită în acest meci: "Jucăm pe teren propriu şi mizând pe dorinţa jucătorilor noştri şi atitudinea lor, la acest meci suntem favoriţi. Sper ca şi publicul să ne susţină şi la sfârşit să contabilizăm cele trei puncte, care ne-ar aduce din nou pe poziţiile cinci-şase. Jucătorii pot avea o mai mare încredere în ei când joacă acasă şi sunt susţinuţi de un public numeros".

Pentru meciul cu Ceahlăul, Popovici nu va putea conta pe Vaşvari, care este suspendat: "Vaşvari este suspendat pentru meciul cu Ceahlăul. Fulop şi Curileac acuză dureri musculare, dar sper ca până în ziua meciului să fie apţi de joc. Nu ştiu cine va fi căpitan în absenţa lui Vaşvari. Am variante: Dinu, Tincu, Croitoru sau Hadnagy. Nu e asta o problemă".

Meciul FC Botoşani - Ceahlăul Piatra Neamţ va avea loc, sâmbătă, de la ora 14.00, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici