Cristian Săpunaru (Kayserispor), lovit violent în timpul meciului cu Galatasaray, scor 1-3

Silviu Lung (29 de ani) şi Cristian Săpunaru (35 de ani) au fost titulari pentru Kayserispor în eşecul de pe terenul lui Galatasaray, de sâmbătă, scor 1-3, în runda cu numărul 29 din prima ligă turcă.

195 afișări
Imaginea articolului Cristian Săpunaru (Kayserispor), lovit violent în timpul meciului cu Galatasaray, scor 1-3

Cristian Săpunaru (Kayserispor), lovit violent în timpul meciului cu Galatasaray, scor 1-3

Săpunaru a ieşit destul de şifonat după o fază din minutul 19. Internaţionalul român se afla într-un duel pentru minge cu mijlocaşul lui Galatasary, Emre Akbaba, care a ridicat foarte sus piciorul şi l-a şters pe Săpunaru cu crampoanele pe faţă. În ciuda faptului că intervenţia a fost una foarte imprudentă, arbitrul i-a arătat doar cartonaşul galben jucătorului gazdelor. Fundaşul şi-a revenit la scurt timp după această intervenţie dură şi a putut duce meciul la bun sfârşit.

Formaţia celor doi români a început bine duelul de la Instanbul, Kravets deschizând scorul după un sfert de oră. Bucuria lui Kayseri a durat doar un minut, Diagne restabilind egalitatea. Galatasaray a rezolvat partida în finalul primei reprize, Diagne punctând din nou în minutul 42 şi Nagatomo transformând penalty-ul în al patrulea minut suplimentar.

Cu cinci runde înaintea finalului de sezon, Galatasaray păstrează şanse la câştigarea campionatului. Echipa lui Fatih Terim se află pe locul secund, cu 59 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Başakşehir, care are un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, Kayserispor se află pe locul 11, cu 36 de puncte, la opt puncte de primul loc retrogradabil.

Silviu Lung Jr. şi Cristi Săpunaru evoluează la Kayserispor din vara anului 2017. Cei doi au fost aduşi la formaţia turcă de Marius Şumudică, care a plecat la Al Shabab după doar un sezon.

Galatasaray (4-2-3-1): Muslera - Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo - Ndiaye, Fernando - Feghouli (86' Tasdemir), Belhanda (75' Inan), Akbaba (62' Akgun) - Diagne
Kayserispor (4-2-3-1): Lung - Lopes, Gulen, Kana-Biyik, Kucher - Săpunaru, Acar - Turuc (90+3' Citak) , Chery (83' Basacikoglu), Bulut (49' Varela)- Kravets

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici