Cristiano Ronaldo i-a cerut mamei sale să plece din casă

Atacantul portughez al Realului, Cristiano Ronaldo, i-a cerut mamei sale, Dolores, să plece din casa de la Madrid, unde aceasta locuia şi avea grijă de fiul fotbalistului.

1258 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo i-a cerut mamei sale să plece din casă

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Publicaţia portugheză Nova Gente susţine că jucătorul a închiriat o altă casă pentru mama lui şi partenerul acesteia, Jose Andrade, pentru ca el să poată locui doar alături de logodnica sa Irina Shayk, de fiul său, Cristiano Ronaldo Junior, şi de bona angajată pentru a avea grijă de copil.

"Dolores Santos a trăit mai mult la Madrid decât la Funchal, Madeira, după ce s-a născut Cristianinho, în 17 iunie 2010. De atunci ea a fost cea care a avut grijă de copil, la dorinţa expresă a jucătorului. Însă totul s-a schimbat la finalul anului trecut, de când Dolores nu mai locuieşte cu fiul ei", scrie Nova Gente.

Publicaţia precizează că Dolores este foarte supărată deoarece îi este foarte dor de nepotul ei şi că niciodată nu a avut o relaţie bună cu Irina, disputele dintre cele două femei făcându-l pe Cristiano Ronaldo să ia decizia de a-i închiria mamei sale o altă casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici