Cristina Neagu a ajuns la 1.000 goluri marcate în Liga Campionilor

  • CSM Bucureşti a învins duminică, în deplasare, formaţia germană SG Bietigheim, cu scorul de 27-25 (15-12), într-un meci din etapa a 12-a, din Liga Campionilor.
  • Cristina Neagu a ajuns în acest meci la 1.000 de goluri marcate.
  • CSM este calificată matematic în sferturile de finală.
322 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu a ajuns la 1.000 goluri marcate în Liga Campionilor

Cristina Neagu a ajuns la 1.000 goluri marcate în Liga Campionilor

După o primă parte de meci mai echilibrată, cu ambele echipe succedându-se la conducere, de la 10-10 CSM a preluat iniţiativa şi a intrat cu 3 goluri avans la vestiare.

Gazdele au revenit în avantaj în repriza secundă, dar CSM a recuperat pentru 19-19 şi după alte două situaţii de egalitate, tigroaicele s-au desprins la 23-27, cu 4 goluri consecutive, avantaj suficient pentru a-şi adjudeca pe final meciul.

Pentru CSM, Aune a marcat 6 goluri, în timp ce Cristina Neagu a reuşit 5, cu care a ajuns la un total de 1.000 de goluri în Liga Campion
ilor, cu care ocupă locul secund în topul all time, după Anita Gorbicz, care are 1016 goluri.

CSM Bucureşti are 21 puncte în clasament, cu care ocupă prima poziţie în clasament, la 6 puncte de a 3-a clasată, Odense, ceea ce înseamnă, că cu două etape înainte de final nu mai poate pierde unul din primele două locuri care duc în sferturile de finală ale competiţiei.

Vicecampioana României mai are de disputat douămeciuri în grupa A, pe teren propriu, cu Brest (5 februarie), şi în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie).

Tot duminică, campioana României, Rapid Bucureşti a obţinut a opta victorie, în grupa B a Ligii Campionilor, învingând fără emoţii, pe teren propriu, echipa turcă Kastamonu, cu scorul de 28-22 (15-13), în etapa a 12-a.

Polman, cu 6 goluri şi Buceschi, cu 5, au fost principalele marcatoare pentru Rapid.

Rapid Bucureşti are acum 18 puncte, cu care se plasează pe locul 4, cu 2 etape înainte de final, la egalitate de puncte cu locul 2, Gyor, şi locul 3, Esbjerg, şi la 3 puncte de liderul Metz, având şanse matematice pentru a prinde unul din primele două locuri ce duc direct în sferturile de finală, decisv urmând să fie meciul din etapa viitoare, din deplasare, cu Metz (4 februarie).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici