CSA Steaua: Andreea Chiţu, sportivul anului 2014

Judoka Andreea Chiţu, vicecampioană mondială la categoria 52 de kilograme şi medaliată cu bronz la Campionatele Europene, a fost desemnată sportivul stelist al anului 2014, informează CSA Steaua, într-un comunicat.

176 afișări
Imaginea articolului CSA Steaua: Andreea Chiţu, sportivul anului 2014

CSA Steaua: Andreea Chiţu, sportivul anului 2014 (Imagine: Mugur Varzariu/Mediafax Foto)

Sportivul anului 2014 – paralimpici i-a revenit lui Şerban Iulian (kaiac-canoe – campion european de seniori în proba de kaiac simplu pe 1000m), cea mai bună junioară a fost desemnată Iuliana Popa (canotaj – campioană europeană de juniori la 4 vasle), iar titlul Echipa anului 2014 a fost acordat formaţiei de polo pe apă (vice-campioană naţională, locul 3 în Cupa României, calificare istorică în semifinale EuroCup).

Sportivii CSA Steaua care au primit titlul Laureat al anului 2014 sunt următorii:

1. Roxana Cogianu (canotaj – campioană europeană de seniori 8+1);

2. Ioana Vrîncianu (canotaj – campioană mondială de tineret la 2 vasle);

3. Steluţa Duţă (box – campioană europeană de seniori la cat. 48 kg);

4. Constantin Mironescu (kaiac-canoe – vicecampion european de tineret la kaiac simplu 500m şi medalie de bronz la kaiac simplu 1000m);

5. Florentina Carminescu (kaiac-canoe – locul 4 la Campionatul European de seniori în proba de kaiac simplu 1000m);

6. Cristina Panait (karate – campioană europeană la Shotokan Skif Seniori în proba de kumite, vice-campioană europeană la Shito Ryu kumite-individual, locul 3 pe echipe);

7. Francesca Gogot (karate – bronz la Campionatul European de Shotokan Skif Seniori, bronz pe echipe la Campionatul European Shito Ryu);

8. Simona Gherman (scrimă/spadă – campioană europeană de seniori pe echipe, medalie de bronz la individual);

9. Ana-Maria Brînză (scrimă/spadă – campioană europeană de seniori pe echipe);

10. Simona Pop (srimă/spadă – campioană europeană de seniori pe echipe);

11. Maria Udrea (scrimă/spadă – campioană europeană de seniori pe echipe);

12. Maria Boldor (scrimă/floretă – medalie de bronz la Campionatul european de juniori, bronz pe echipe în Cupa Europei la seniori).

Vineri, ministrul Aparării Naţionale, Mircea Duşă, i-a felicitat pe cei mai buni performeri ai Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti din anul 2014, într-o ceremonie care a avut loc la sediul MApN.

Alături de sportivii, antrenorii, tehnicienii şi managerii CSA Steaua, la eveniment au participat, ca invitaţi speciali, preşedintele CS Dinamo Bucureşti - Elisabeta Lipă, vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Scrimă - Ana Pascu şi preşedintele Federaţiei Române de Scrimă - Mihai Covaliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici