Cupa Davis: România - Israel, în direct la TVR 2 şi TVR HD

TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct de la Sibiu, în perioada 6 - 8 martie, întâlnirea dintre echipele masculine România - Israel din cadrul Cupei Davis, o competiţie la care invitat de onoare este preşedintele României, Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de SRTv.

384 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: România - Israel, în direct la TVR 2 şi TVR HD

Horia Tecau (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Astfel, peste 14 ore de transmisiuni, pe parcursul a trei zile, vor conecta iubitorii de tenis cu Sala Sporturilor "Transilvania" din Sibiu. TVR va transmite în direct întâlnirea dintre echipele masculine România - Israel din cadrul Cupei Davis, contând pentru primul tur al grupei I valorice a zonei Europa-Africa.

Competiţia, la care invitat de onoare este preşedintele României, Klaus Iohannis, se va desfăşura în Sala Sporturilor Transilvania, pe zgură.

În faza următoare a Cupei Davis, România va întâlni Slovacia sau Slovenia, în funcţie de rezultatele celor două confruntări.

Telespectatorii Televiziunii Române pot urmări partidele în direct după următorul program: vineri, 6 martie, de la ora 12.40 - două partide de simplu, sâmbătă, 7 martie, de la ora 15.00 - partida de dublu, duminică, 8 martie, de la ora 13.00 - două partide de simplu.

Comentariul va fi asigurat de Daniel Chican şi Cristian Mîndru.

Toate aceste meciuri pot fi urmărite (doar de pe teritoriul României) şi pe portalul video al Televiziunii Române - www.tvrplus.ro, în secţiunea "Live".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici