DECIZIE schimbată de UEFA: Meciul România - Finlanda se va disputa cu spectatori. FRF anunţă marţi detalii despre organizarea partidei

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională, au declarat pentru MEDIAFAX surse federale.

6289 afișări
Imaginea articolului DECIZIE schimbată de UEFA: Meciul România - Finlanda se va disputa cu spectatori. FRF anunţă marţi detalii despre organizarea partidei

DECIZIE schimbată de UEFA: Meciul România - Finlanda se va disputa cu spectatori (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, FRF ia în considerare să le ofere intrarea gratuită la acest meci suporterilor care au cumpărat bilete virtuale în cadrul campaniei "Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată". Chipurile celor care au achiziţionat tichetele cu valoare zero au fost imprimate pe tricourile de antrenament ale "tricolorilor". De asemenea, un colaj cu chipurile lor urma să fie afişat în vestiarul României.

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA hotărâse, la 17 septembrie, că echipa naţională României va disputa cu porţile închise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, şi că federaţia română va trebui să achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria şi Grecia.

FRF a decis să facă apel la această decizie.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

FRF anunţă marţi detalii despre organizarea meciului cu Finlanda

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, va susţine o conferinţă de presă, marţi, de la ora 10.30, la Casa Fotbalului, în care va anunţa detalii despre organizare şi procesul de achiziţionare a biletelor la meciul cu Finlanda, de joi, din preliminariile Euro-2016.

"În urma pledoariei susţinute astăzi de către juriştii Federaţiei Române de Fotbal în faţa Comisiei de Apel a UEFA, FRF a reuşit să suspende toate sancţiunile care fuseseră decise în prealabil de către Comisia de Control, Etică şi Disciplină a forului continental. Într-un moment decisiv pentru revenirea Echipei Naţionale în elita fotbalului european la o partidă cu ocazia căreia suportul românilor are un rol determinant, fanii pot conduce tricolorii spre EURO 2016! Detalii despre organizare şi procesul de achiziţionare a biletelor vor fi oferite mâine, într-o conferinţă de presă a preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, găzduită la Casa Fotbalului, începând cu ora 10:30", se arată pe site-ul frf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici