Dorinel Munteanu: Nu mi-a fost teamă nicio clipă, nici când am fost pe locul doi

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, duminică seară, că nu s-a temut niciun moment că Oţelul Galaţi va pierde titlul de campioană a României, nici măcar atunci când echipa era pe locul doi.

345 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu mi-a fost teamă nicio clipă, nici când am fost pe locul doi

Dorinel Munteanu: Nu mi-a fost teamă nicio clipă, nici când am fost pe locul doi (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Nu mă interesează decizia TAS, câştigăm şi cu Pandurii şi gata. Am aşteptat să se termine acest campionat, a fost un stres foarte mare, toată lumea ne-a cântat prohodul chiar şi la început de campionat, dar vom investi şi noi şi nu ne vom face de ruşine. Sunt bucuros şi îmi felicit echipa şi suporterii care au fost alături de noi. Nu mi-a fost teamă nicio clipă, şi când am fost pe locul doi am ştiut că vom duce până la capăt acest campionat. Azi am obţinut o victorie meritată şi muncită. Am fost foart relaxaţi, i-am ţinut departe de tot ce s-a întâmplat în această săptămână. Pot spune cu tărie că este cea mai importantă zi din viaţa mea antrenor", a declarat Dorinel Munteanu, la DigiSport.

Munteanu a afirmat că a rămas cu un gust amar, deoarece LPF nu a trimis la Galaţi medaliile de campioni: "Am un gust amar din acest punct de vedere. Aş vrea să fie respectate şi echipele care muncesc pe teren, nu doar cele cu bani".

Dorinel Munteanu a dedicat victoria de duminică fiicei sale, care a împlinit sâmbătă 20 de ani, dar şi soţiei sale. De asemenea, el i-a mulţumit preşedintelui Marius Stan că a avut încredere în el.

Echipa Oţelul Galaţi a câştigat primul titlu de campioană a României din istoria sa, după ce a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Timişoara, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I. Cu o etapă înainte de final, Oţelul a acumulat 67 de puncte, cu patru mai multe decât FC Timişoara şi nu mai poate fi ajunsă, în condiţiile în care mai sunt în trei puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici