Dragomir: Steaua va fi surpriza grupei în Liga Campionilor, se va califica de pe primul loc

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că Steaua a avut noroc la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf având şansa să se califice în primăvara europeană din postura de lider al grupei.

187 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Steaua va fi surpriza grupei în Liga Campionilor, se va califica de pe primul loc

Dragomir: Steaua va fi surpriza grupei în Liga Campionilor, se va califica de pe primul loc (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Steaua eu zic că a fost norocoasă la tragerea la sorţi. Cred că se califică de pe primul loc în primăvara europeană. Chelsea, Schalke şi Steaua sunt favorite, dar eu cred că Steaua va fi surpriza grupei", a declarat Dragomir, marţi, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce îl priveşte pe atacantul Ciprian Marica, Dragomir spune că nu trecutul său dinamovist l-a determinat să refuze oferta de a evolua la Steaua: "E treaba lui Marica, ştie ce face cu viaţa lui, e un tip matur. Mai ales că viaţa de fotbalist e scurtă. Nu cred că a contat faptul că e dinamovist, aici numai banul contează".

Dumitru Dragomir şi-a manifestat dorinţa de a-l vizita la penitenciar pe finanţatorul formaţiei Steaua, Gigi Becali, dar a renunţat pentru a da dreptul familiei la vizitele acceptate de lege. "Am cerut şi eu să-i fac o vizită lui Gigi Becali, am vorbit cu verii lui, dar ce să fac, să-i iau din vizitele familiei? În plus are şi el probleme cu avocaţii. Mi-e dor de el, normal, să mai joc o tablă, plus că nu mă mai înjură unul de când a intrat el în închisoare. El la 2-3 luni se mai supăra pe mine, dar îi trecea repede, că nu e om rău. Se simte lipsa lui, mai ales la oamenii săraci. Eu cred că un milion de euro din transferul lui Chiricheş l-ar fi împărţit la săraci", a mai spus Dragomir.

Referitor la partidele restante din cadrul actualei ediţii a Ligii I, Dragomir a precizat faptul că a înaintat două variante de program Federaţiei Române de Fotbal, dezvăluind totodată faptul că e posibil ca în acest an să se dispute doar o etapă din returul campionatului: "Ne-a cam stricat ploile această pauză de trei săptămâni cu echipa naţională, dar am găsit soluţii. Avem două variante pe care le-am trimis la federaţie şi aşteptăm răspunsul lor. Se va juca o singură etapă din retur acum, iar campionatul trebuie să se termine pe la sfârşitul lunii mai, pentru că e Campionatul Mondial. Avem două variante liniştitoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici