Eliminată de la Sydney, Gabriela Ruse urcă pe cel mai bun loc din carieră în clasamentul WTA

  • Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (82 WTA) a fost eliminată marţi noaptea din turneul Sydney Tennis Classic, după ce a fost învinsă în optimile de finală de favorita numărul 4 a ccompetiţiei, estona Anett Kontaveit.
  • Ea va urca cel puţin 11 locuri în clasamentul mondial.
5062 afișări
Imaginea articolului Eliminată de la Sydney, Gabriela Ruse urcă pe cel mai bun loc din carieră în clasamentul WTA

Partida s-a încheiat în două seturi cu scorul de 6-3, 6-1, după doar o oră şi 16 minute de joc.

Ruse i-a pus unele probleme campioanei de la Transylvania Open în debutul meciului, când a făcut două break-uri, însă a cedat pe finalul setului, după care, în actul secund a fost dominată categoric, reuşind să câştige doar primul game.

Anett Kontaveit (7 WTA) o va întâlni în sferturile de finală pe tunisiana Ons Jabeur (10 WTA).

Pentru prezenţa în optimile de finală ale competiţiei de la Sydney, Gabriela Ruse va fi recompensată cu 10.000 de dolari şi 55 de puncte WTA,

Această performanţă îi va aduce un salt de 10, 11 sau 12 locuri în clasamentul WTA, ceea ce va reprezenta cea mai bună poziţionare din carieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici