FC Hermannstadt - FC Voluntari 1-1, în runda a şasea din play-out-ul Ligii I Betano

FC Hermannstadt şi FC Voluntari au remizat, scor 1-1, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, în runda cu numărul şase din play-out-ul Ligii I Betano.

67 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt - FC Voluntari 1-1, în runda a şasea din play-out-ul Ligii I Betano

FC Hermannstadt - FC Voluntari 1-1, în runda a şasea din play-out-ul Ligii I Betano

Lendric a deschis scorul pentru echipa gazdă, în minutul 24, după un corner. Ricardinho a restabilit egalitatea cu patru minute înainte de pauză. FC Hermannstadt putea obţine toate cele trei puncte la una dintre ultimele faze ale partidei, însă Tsoumou a irosit şansa avută.

S-a terminat 1-1, iar FC Hermannstadt rămâne pe loc de baraj, 12, cu 18 puncte. De partea cealaltă, FC Voluntari se află pe locul 10, cu 22 de puncte. În următoarea rundă, sibienii vor merge pe terenul Dunării Călăraşi, în timp ce ilfovenii vor primi vizita lui Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici