Federaţia Română de Fotbal, sancţionată de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Insulele Feroe

Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA a sancţionat Federaţia Română de Fotbal pentru incidentele de la meciul România - Insulele Feroe, din 29 martie, de la Ploieşti, cu închiderea unei părţi a arenei la următoarea partidă de pe teren propriu şi plata a 10.000 de euro, informează frf.ro.

146 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal, sancţionată de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Insulele Feroe

Federaţia Română de Fotbal, sancţionată de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Insulele Feroe

"Ca urmare a deciziei comunicate de UEFA, Federaţia Română de Fotbal, acuzată pentru comportamentul rasist al fanilor şi pentru aprinderea şi aruncarea torţelor şi petardelor pe teren de către aceştia, este obligată ca la următorul meci organizat pe propriul stadion în competiţiile organizate de forul continental, mai exact din preliminariile EURO 2016, să închidă un sector sau mai multe care să însumeze cel puţin 5.000 de locuri. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată cu plata a 10.000 de euro pentru aprinderea de către suporteri a torţelor şi petardelor şi aruncarea lor spre teren", se arată pe site-ul FRF.

Reprezentativa României a învins, în 29 martie, la Ploieşti, cu scorul de 1-0, selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci din etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. Următorul meci pe teren propriu al echipei naţionale a României este cel cu Grecia, din 7 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici