FINALA CUPEI DAVIS: Cehia conduce Spania cu 2-1, după primele trei meciuri

Echipa Cehiei conduce cu scorul de 2-1 în finala Cupei Davis, cu Spania, ca urmare a victoriei înregistrate de perechea Tomas Berdych/Radek Stepanek în meciul de dublu cu cuplul Marcel Granollers/Marc Lopez, sâmbătă, la Praga.

206 afișări
Imaginea articolului FINALA CUPEI DAVIS: Cehia conduce Spania cu 2-1, după primele trei meciuri

FINALA CUPEI DAVIS: Cehia şi Spania sunt la egalitate, scor 1-1, după primele două meciuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Berdych şi Stepanek i-au învins pe spanioli, cu scorul de 3-6, 7-5, 7-5, 6-3.

Căpitanul Cehiei, Jaroslav Navratil, a decis sâmbătă ca în meciul de dublu să joace Tomas Berdych şi Radek Stepanek, cuplul anunţat iniţial fiind Ivo Minar/Lukas Rosol.

Vineri, spaniolul David Ferrer s-a impus în faţa lui Radek Stepanek, scor 6-3, 6-4, 6-4, iar Tomas Berdych l-a învins pe Nicolas Almagro, scor 6-3, 3-6, 6-3, 6-7 (5/7), 6-3.

Ultimele meciuri ale finalei Cupei Davis, Tomas Berdych (Cehia) - David Ferrer (Spania) şi Radek Stepanek (Cehia) - Nicolas Almagro (Spania), vor avea loc duminică.

Echipa Spaniei încearcă la Praga să câştige Cupa Davis pentru a patra oară în cinci ani. Cehia nu a câştigat niciodată această competiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici