Florin Marin este noul antrenor al echipei ACS Poli Timişoara

Tehnicianul Florin Marin este noul antrenor al echipei ACS Poli Timişoara, el urmând să-l aibă secund pe Iosif Rotariu, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

448 afișări
Imaginea articolului Florin Marin este noul antrenor al echipei ACS Poli Timişoara

Florin Marin (Foto: Sebastian Sascau / Mediafax Foto)

Florin Marin, care luni seară a părăsit gruparea Rapid, îl înlocuieşte pe Dan Alexa, acesta demisionând după înfrângerea din meciul cu FC Viitorul, scor 4-0.

"Avem un nou staff tehnic, condus de Florin Marin. Este o alegere care ne aparţine sută la sută şi care credem că se pliază pe ceea ce vrem să facem în acest moment la Poli. Este un moment zero şi trebuie să aducem Poli acolo unde ne propusesem în vară. Ştiţi foarte bine că Dan Alexa şi-a înaintat demisia imediat după meciul cu Viitorul. A luat decizia la cald, ne pare rău, cu toţii regretăm. Dan Alexa a fost pilonul a ceea ce a fost Poli în ultimul an şi jumătate. A reconstruit o echipă care a revenit în prima ligă, o formaţie puternică. Din păcate, campionatul nu a început aşa cum am scontat. Continui să cred că împreună cu Dan Alexa puteam să redresăm această situaţie, dar a fost decizia lui sută la sută", a declarat managerul Daniel Stanciu.

Acesta şi-a exprimat satisfacţia pentru că Marin a acceptat să preia echipa, dar şi bucuria că din staf va face parte şi Iosif Rotariu, "un nume mare al Timişoarei şi al fotbalului românesc". "Ne-am orientat spre Florin Marin fiindcă este un antrenor cu experienţă, un CV bogat, cu rezultate foarte bune. Să nu uităm de trecutul apropiat, Oţelul a fost una din revelaţiile returului din sezonul precedent. Era 99% retrogradată, dar a reuşit câteva rezultate de senzaţie, să câştige pe terenul Stelei plus acea victorie de la ASA, din ultima etapă. Mă bucur că a acceptat să vină şi că din staff va face parte Iosif Rotariu, un nume mare al Timişoarei şi al fotbalului românesc", a adăugat Stanciu.

Antrenorul Florin Marin fusese instalat la conducerea tehnică a formaţiei Rapid, care va evolua în acest sezon în Liga a II-a, la 24 iulie.

La ACS Poli Timişoara, el a preluat postul lăsat liber de Dan Alexa, care a demisionat, vineri seară, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici