Fostul poloist Gheorghe Nistor a decedat la 77 de ani

Doliu la Dinamo. S-a stins din viaţă Gheorghe Nistor, fost component al marii echipe de polo care făcea legea în Ştefan cel Mare în anii '70. CS Dinamo a făcut anunţul dispariţiei lui Nistor pe pagina de Facebook, într-un mesaj în care a elogiat performanţele reuşite de acesta sub culorile roş-albe.

108 afișări
Imaginea articolului Fostul poloist Gheorghe Nistor a decedat la 77 de ani

Fostul poloist Gheorghe Nistor a decedat la 77 de ani

Gheorghe Nistor a decedat duminică, pe 3 februarie, la 77 de ani.

"Viaţa lui s-a derulat, strop cu strop, pe marginea bazinului. Că a fost la Dinamo, că a fost la Floreasca sau la Tineretului, nea Gică a trăit pentru polo şi prin polo până la 77 de ani. A mai fost arbitru, crainic la meciuri, om bun la toate în federaţie, ”tată” pentru multe generaţii de jucători, pe care i-a învăluit cu blândeţea lui. Nu există om de polo care să nu-l fi cunoscut, să nu-l fi apreciat şi să nu se înfiorat măcar pentru un moment la vestea că nea Gică nu mai este. Dumnezeu să te ierte, nea Gică!", scriu cei de la CS Dinamo într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici