Fotbal U21: România - Elveţia, scor 1-1, într-un meci din preliminariile CE 2019

Echipa naţională sub 21 de ani a României a remizat, marţi, scor 1-1, la Ovidiu, în meciul jucat cu reprezentativa similară a Elveţiei, în grupa opt de calificare la Campionatul European din 2019, găzduit de Italia şi San Marino.

718 afișări
Imaginea articolului Fotbal U21: România - Elveţia, scor 1-1, într-un meci din preliminariile CE 2019

Fotbal U21: România - Elveţia, scor 1-1, într-un meci din preliminariile CE 2019

Dimitri Oberlin, în minutul 19, a deschis scorul pentru elveţieni, în timp ce George Puşcaş a adus egalarea pentru elevii lui Daniel Isăilă, în minutul 22.

În repriza secundă a meciului de la Ovidiu, "tricolorii" mici au mai ratat câteva ocazii importante de gol şi au avut chiar şi un gol anulat, pentru fault în atac. În urma acestui rezultat, România rămâne lider în grupa 8, cu 7 puncte, în timp ce elveţienii se află pe poziţia a doua, cu 4 puncte. Cele două reprezentative se vor întâlni şi peste o lună, pe 6 octombrie, în Elveţia.

Echipa folosită de selecţionerul Daniel Isăilă: I. Radu (cpt.) - Manea, Nedelcearu, Paşcanu, A. Radu - Cicâldău, Nedelcu - Costache, Hagi, Coman - Puşcaş. Pe parcurs au mai intrat pe gazon Ciobanu (46'), Fl. Ştefan (77') şi Man (82').

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici