FOTO, VIDEO | Suporteri români au ars un steag al Ungariei şi s-au întors cu spatele în timpul imnului, la începutul partidei dintre cele două naţionale de la EuroBasket 2017

Suporteri ai echipei naţionale de baschet a României au aprins, marţi, un steag al Ungariei pe platoul din faţa Sălii Polivalente Cluj-Napoca şi s-au întors cu spatele în timpul intonării imnului Ungariei, la începutul partidei dintre cele două naţionale de la EuroBasket 2017.

8814 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Suporteri români au ars un steag al Ungariei şi s-au întors cu spatele în timpul imnului, la începutul partidei dintre cele două naţionale de la EuroBasket 2017

EuroBasket: Suporteri români au ars un steag al Ungariei şi s-au întors cu spatele în timpul imnului

Mai mulţi suporteri ai echipei naţionale de baschet a României au aprins, marţi, un steag al Ungariei pe platoul din faţa Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, înaintea partidei dintre cele două reprezentative din cadrul Grupei C a Campionatului European de Baschet, EuroBasket 2017.

Focul a fost stins de către jandarmi.

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj, Marius Ardelean, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu a fost identificată persoana care a dat foc steagului Ungariei.

Sursă video: Revista Ultra

Grupul de suporteri, format în majoritate din membri ai galeriilor sportive ale clubului „U” Cluj, a participat la meci, iar în momentul intonării imnului Ungariei, aceştia s-au întors cu spatele la terenul de joc.

În momentul intonării imnului României, un grup de suporteri ai Ungariei s-a întors, la rândul lor, cu spatele la teren, iar câţiva au făcut gesturi obscene.

Pe parcursul jocului, grupul de suporteri români a scandat „Ţinutul Secuiesc, pământ românesc” şi a cântat „Treceţi batalioane române Carpaţii”, iar suporterii maghiari au scandat „Ria, Ria, Hungaria”.

România şi Ungaria joacă, marţi, la Cluj-Napoca meciul direct din cadrul EuroBasket 2017.

Sursă foto: maszol.ro

Sursă foto: maszol.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici