Fran Escriba, antrenor Villarreal: Nu sunt mulţumit de jocul nostru. Steaua a fost mai bună

Fran Escriba, antrenorul echipei Villarreal CF, a declarat, joi, după remiza din deplasare cu FC Steaua Bucureşti, scor 1-1, în grupa L din Europa League, faptul că nu este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, întrucât Steaua a jucat mai bine.

562 afișări
Imaginea articolului Fran Escriba, antrenor Villarreal: Nu sunt mulţumit de jocul nostru. Steaua a fost mai bună

Fran Escriba, antrenor Villarreal: Nu sunt mulţumit de jocul nostru. Steaua a fost mai bună

"Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc. Steaua a fost mai bună. Cred că toate echipele din această grupă au şanse la calificare. Ştiam că Steaua e o echipă bună, cu jucători foarte buni şi ştiam că ne va fi foarte greu. Nu sunt surprins de Steaua, foarte multă lume din Spania cunoaşte această echipă. Boldrin ne-a făcut foarte mult rău, iar William de Amorim a jucat foarte bine. Adi Popa a alergat foarte mult. Pentru mine a fost foarte important acest meci, la fel de important ca jocul pe care-l vom avea duminică cu Espanyol", a declarat Fran Escriba la Sport.ro, la finalul partidei.

Santos Borre a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 9, dar Muniru a egalat pentru gazde în minutul 19. În urma acestui rezultat, Steaua are un punct în clasament, în timp ce Villarreal are patru puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici