FRF a sancţionat Universitatea Cluj pentru incidentele din timpul partidei cu Sepsi. Pedeapsa primită

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat miercuri clubul Universitatea Cluj cu interzicerea organizării pe teren propriu a următoarelor două meciuri şi cu amendă pentru incidentele din timpul partidei cu OSK.

361 afișări
Imaginea articolului FRF a sancţionat Universitatea Cluj pentru incidentele din timpul partidei cu Sepsi. Pedeapsa primită

„AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Incidente – În temeiul art. 82, 83.2. c) şi art. 54.2.4 din RD, se sancţionează clubul AS FC Universitatea Cluj cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 25.000 lei”, se arată în decizia de miercuri a Comisiei de Disciplină a FRF.

Clubul Universitatea Cluj anunţă astfel că partida contra FC U Craiova 1948 de vineri, 2 septembrie, de la ora 21.30, programată iniţial pe Cluj Arena, se va disputa pe stadionul Gaz Metan din Mediaş.

Biletele deja achiziţionate pentru partida FC Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948 de pe Cluj Arena vor fi valabile şi la Mediaş.

Cei acre nu doresc să asiste la partida de la Mediaş îşi vor primi banii înapoi, a transmis clubul clujean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici